HollandsNieuwe sim only abonnementen vergelijken

Sim only vergelijken » HollandsNieuwe

HollandsNieuwe is een provider op het Vodafone netwerk, die scherp geprijsde sim only abonnementen aanbiedt waarbij uit bundels met vaste aantallen minuten of MBs of sms'jes gekozen kan worden. HollandsNieuwe is in 2011 gelanceerd als zelfstandig merk onder moederbedrijf Vodafone.

HollandsNieuwe sim onlyStandaard werken de HollandsNieuwe sim only abonnementen als een soort prepaid tegoed. Voor de vaste abonnementskosten krijg je bijvoorbeeld 550 min/MB's/sms, waarbij iedere gebelde minuut, verbruikte MB, of verstuurde sms dus van je tegoed van 550 stuks afgaat. Bij het sim only vergelijken is het verstandig om er rekening mee te houden dat de bundels van HollandsNieuwe met bijvoorbeeld 550 min/MB's/sms in feite dus feitelijk maar de helft van het tegoed bieden van een duurdere bundel met bijv. 550 minuten EN 550 MB's zoals andere providers die aanbieden.

Als service ontvang je bij een sim only abonnement van HollandsNieuwe automatisch een gratis sms zodra je tegoed nog slechts € 3 en € 0 bedraagt. Je kan dan opwaarderen via de website, waar je desgewenst ook automatisch opwaarderen via incasso machtiging kan aanzetten, om te voorkomen dat je midden in een telefoongesprek wordt afgesloten van bereik.

Aan de lage prijzen van budgetprovider HollandsNieuwe zit natuurlijk wel een keerzijde. De kosten worden laag gehouden door geen telefonische klantenservice of service in fysieke winkels aan te bieden. Ook is het bereik en de snelheid van het mobiele internet t.o.v. de reguliere Vodafone abonnementen behoorlijk afgeknepen en wordt via HollandsNieuwe geen 4G aangeboden. 

Dus wil je zeker weten wat je per maand betaalt en veel minuten/MB's voor een laag maandbedrag? Dan is een sim only abonnement van HollandsNieuwe mogelijk iets voor jou. Als je echter overal goed bereik wilt en onderweg snel wilt kunnen internetten, dan is het verstandiger om wat meer te betalen en op de genoemde internetsnelheid te letten bij het sim only vergelijken.

9 Abonnementen, 1 tot 9 getoond
Sorteren
Sorteren
 • Abonnement

  /mnd
  minuten
  MB's
  sms  Op het KPN netwerk:
  Op het T-Mobile netwerk:
  Op het Vodafone netwerk: