Simyo sim only abonnementen vergelijken

Simyo sim onlySimyo is een dochterbedrijf van KPN dat low cost sim only abonnementen aanbiedt in Nederland, België, Duitsland en Spanje. Simyo introduceerde in 2005 in Duitsland als eerste mobiele provider het “self service via internet” concept met tarieven die ver onder die van de concurrentie lagen, met als gevolg een algehele prijsdaling van mobiele telefonie omdat dit model door andere providers en in andere landen werd gekopieerd.

Sinds 2007 is Simyo in handen van de KPN groep, via een overname door dochter E-Plus. Simyo biedt uitstekende dekking en bereik omdat je als Simyo klant met je sim only abonnement gebruik maakt van het KPN netwerk. Door de consumentenbond werd Simyo meerdere keren uitgeroepen tot beste Nederlandse sim only provider.

Met een sim only abonnement van Simyo ben je verzekerd van een laag tarief, goed bereik via het betrouwbare KPN netwerk en is je abonnement maandelijks opzegbaar. De sim only’s van Simyo kan je zelf samenstellen en aanpassen op je gebruik.

Simyo sim only verlengen

Voor trouwe klanten biedt Simyo extra voordelige bundels. Als jouw abonnement bijna afloopt, en je besluit nog een jaar klant te blijven bij Simyo, krijg je extra voordelige belbundels, meer MB's en kan je nog steeds elk jaar naar boven en beneden je abonnement aanpassen.

Naar de verlengpagina

 

27 Abonnementen, 1 tot 25 getoond
Sorteren
Sorteren
 • Abonnement

  /mnd
  minuten
  MB's
  sms  Op het KPN netwerk:
  Op het T-Mobile netwerk:
  Op het Vodafone netwerk: