Abonnement
/mnd
minuten
MB's
Provider(s)
Op het KPN netwerk:
Op het T-Mobile netwerk:
Op het Vodafone netwerk:
Abonnement
/mnd
minuten
MB's
Telefoon
Ik wil maximaal € bijbetalen voor het toestel
 

Abonnement met telefoon

Naast sim only prijzen biedt onze vergelijk tool ook de mogelijkheid om de prijzen voor een mobiel abonnement met nieuwe smartphone te vergelijken. Hiervoor lezen wij meerdere keren per dag de actuele prijzen van alle Nederlandse providers en telecomwebshops in.

Als enige vergelijker kan je bij ons tot vijf toestellen selecteren waar je voorkeur naar uit gaat, waarna de beste aanbiedingen voor deze telefoons van alle providers in één overzicht worden getoond. We vergelijken de aanbiedingen voor je op basis van de totale prijs per jaar, inclusief eventuele aansluit- en verzendkosten. Zo zie je dus in één oogopslag wat het verschil in kosten op jaarbasis is als je een duurdere smartphone zoals een iPhone of de laatste Samsung Galaxy wilt bestellen.

Hiernaast zie je de populairste toestellen die via LosAbonnement.nl bij een mobiel abonnement worden gekozen. Vaak zijn de laatste smartphones het populairst, maar tegelijkertijd ook vrij duur. Wil je verder besparen op uw maandlasten voor mobiele telefonie? Selecteer dan in eerste instantie geen merk/type en sorteer de aanbiedingen op prijs. Je zult dan zien dat er ook prima smartphones beschikbaar zijn in het lagere segment (bijv. de Android telefoons van Motorola of de goedkopere modellen van Samsung, HTC of Sony) waarbij de kosten per maand tientjes lager uitvallen.

Populaire telefoons